Even wou ik weer klein zijn...... en passen in dit dekentje.

Ik hou van induffelen, ingeduffeld worden en zachte dekentjes. Dit dekentje heeft een katoenen buitenkant en een langharige fleece binnenkant. Het groen wordt gebroken door de blauwe paspel.
Deze keer heb ik de hoeken afgerond en heb ik een koordje gestikt in één van de hoeken. Het kan dichtgesnoerd worden voor extra gezelligheid. De lintjes zijn vastgenaaid.

Dit zijn mijn lievelingskleuren en met plezier geef ik dit pakje aan een kleine babykleindochter van een zeer bijzondere oma.

Reacties

 1. Ook mijn lievelingskleuren, fris, vrolijk en mooi, en dit geval nog eens lekker zacht, ik zou ook nog eens klein willen zijn;0)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er ook zo ene gemaakt :-) Heel mooi! Heb je de lintjes gewoon aan de zijkant vast gestikt dan? Of tussen de paspel en de stof?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo schoon! dit stofje is een topper voor deze zomer voor klein en groot!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er inderdaad heel gezellig uit. Ik heb het stofje nog liggen in de rode versie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WAuw! ziet er prachtig uit, ik durf er niet aan beginnen hoewel de toekomstige ukkepuk het wel kan gebruiken. bestaat er geen supereenvoudige versie van ;) Mooi gemaakt! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooi! Ik heb dat stofje vorige week ook gekocht, hopelijk héél binnenkort kan ik daar ook mijn geplande project mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Poppie, dit is niet echt moeilijk. Twee lappen op elkaar stikken met paspel ertussen. Voorzie vooraf twee knoopsgaten voor de lintjes.

  Liezelmoedertje, ik heb de koordjes naar binnen geduwd en dan vastgestikt op het knoopsgat.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel voor jouw reactie!