win hier en win daar!

Er stond een pak voor de deur. Een pak met La maison victor-tjes.
Ik mocht er zelf eentje houden en wil met de andere jullie blij maken. 
Of toch drie lezers van deze blog.
Wat kan je winnen?

Een exemplaar van La maison victor editie 5 sep-okt 2015 én een paar uur van mijn tijd.
Als je uitgekozen wordt als winnaar, dan spreken wij af wanneer je tijd hebt voor een date. Je kan me dan alles vragen over naaien en ik help je graag verder met een project.


Om te winnen zal je me moeten overtuigen waarom ik jou moet kiezen. 
Meedoen kan tot en met 23 september.
Hier of op onze facebookpagina.Succes!


Reacties

 1. waaaaw, wat een prijs, een paar uur tijd met een naaiwonder. Ik denk wel dat ik wat starstruck zou zijn :) Ik naai zelf meer en meer maar ik zou dolgraag wat tips krijgen van een pro. En de LMV zou ook leuk zijn, want ik sta er in met een ray-shortje voor mijn zoontje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe graag mee, een gezellige date én goed advies. win win he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die LMV, omdat jij erin staat én omdat er een patroon instaat dat volgens mij eindelijk geschikt is voor mijn perenlijf! De ideale uitgave dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik woon in noord Nederland, dus voor de hoofdprijs kan ik niet meedoen, dat is helaas te ver. Dus als het mag doe ik wel graag mee voor de 'troostprijs'. Een LMV. Na bijna altijd voor mijn zoontjes te naaien heb ik mijzelf voorgenomen dat ik nu verplicht eerst 5 kledingstukken voor mijzelf moet naaien, mijn kast kan wel een make over gebruiken. Dus een LMV zou goed van pas komen. Deze week heb ik een grote stapel stif voor mijzelf gekocht, nu de patronen nog...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een date én een LMV? Ha! Omkopen mag he? Als je mij kiest breng ik mijn eigen pastel Boch-tasje mee voor de thee en mag je het houden... want volgens mij prijkt daar een bordje op de foto hierboven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uiteraard doe ik mee! Een babbel met koffietje samen met jou Griet, das nu es echt een gigantisch cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. voila, hier ook nog een kansje wagen. Vooral de naaidate interesseert me enorm. Samen naaien is altijd motiverend net zoals nieuwe mensen leren kennen en nog meer kneepjes van het vak leren. Fingers crossed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OOh dan kan jij mij helpen een kleed te maken dan borstvoedingsvriendelijk is eindelijk eens iets nieuws in mijn kast .
  Ik ga zoooo hard duimen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. LMV heb ik al (abonnement), maar voor een naaidate ben ik wel te vinden. Aha en waarom ik en niet een ander? (sorry hoor maar af en toe mag een mens geweldig aan zichzelf denken) ik ben net mama geworden van een ubercute bazeke (dus die "me time" is af en toe écht welkom) ik kan geweldig slecht moppen vertellen (oké dat spreekt misschien niet in mijn voordeel, toeme seg) voorts zou ik die tijd vooral gebruiken om aan stoere meisjeskledij te werken (want mijn dochter heeft zo'n Mona-stijl maar dan in't klein) of om een babynestje te maken voor het eerder genoemd ubercute venteke of misschien toch maar een jurk voor mezelve. Ik zou je kunnen omkopen met taart en cake maar dat kan ik al even goed als moppen vertellen, dus misschien maar beter niet en bid ik nu tot alle natuurgoden, knuffel wat bomen en ...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De LMV heb ik ook al maar ik wil er wel een vriendin blij met maken. Voor de rest wil ik wel graag een naaidate zodat ik eindelijk eens al mijn maten perfect weet en een mooi basispatroon van zou kunnen maken. Ik zou ook zeker je hulp kunnen gebruiken met te zien van zulke jurkjes passen mij beter en zulke jurken beter van niet te maken want die komen de kast niet uit wegens niet zo mooi voor mijn figuur. Daar sukkel ik namelijk heel erg mee.

  Groetjes
  SaSiBeau

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooh jaaaa! Een naaidate met één van mijn naai-idolen, wat zou dat geweldig zijn. Als moeder van drie meisjes en een voltijdse job heb ik het behoorlijk druk en moet ik echt tijd inplannen om te naaien. Dat doe ik dan ook wekelijks met mijn beste vriendin. Als ik dan ook nog eens tips zou kunnen krijgen van jou, dan gaan die paar me-time-naai-momenten ineens een pak efficienter verlopen. Ik zou vooral heel veel vragen stellen over hoe een patroon aan te passen voor de verschillende lijfjes van mijn meiden. De ene met een buikje en een holle rug, de andere met een rank lijf, niet altijd evident.
  Maar met zo een LMV zou ik ook al super gelukkig zijn.
  Dus pick me, pick me! Ik sta al te springen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, die LMV's zijn altijd fantastisch, en deze heb ik nog niet binnengehaald :-) ...
  Wat de naaidate met jou betreft, wie zou die niet willen winnen? Ik denk toch dat ik ze niet voor mezelf zou houden, maar zou schenken aan mijn fantastische collega (die ondertussen ook een echte vriendin is geworden!), want ik naai meer voor mezelf, en zij voor haar kindjes. Als grote fan van jouw boeken, zou dat echt een heel leuk cadeau zijn! Wat een mooi idee om wat tijd vrij te maken om anderen op weg te helpen, terwijl je het zelf ongetwijfeld druk genoeg hebt! Schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, @Marleen, schaamteloos omkopen, daar is Griet ethisch niet vatbaar voor, toch Griet ;). Maar als je dat wel bent, ik bied 2 kopjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. lauriedm84@hotmail.com17 september, 2015

  Ik doe heel graag mee! Mijn dochter doet haar eerste communie in mei en ik smeedde al langer het plan om haar communiejurk zelf te maken. Dat het er eentje wordt gebaseerd op de SVDHZ-patronen staat al vast, de stof heb ik al liggen, maar de eerste testjurk, daar moet ik nog aan beginnen. Het zou een jurkje worden met een rok uit 6 delen zodat er een tule rok onder kan... Wat professioneel advies zou dus zeker geen kwaad kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Amai...wat een super prijs!
  De LMV hoef ik niet meteen (ik heb afgelopen zomer een abbo kado gekregen voor mijn verjaardag ;-) ), maar wat naaitips zouden zeker welkom zijn.
  Waarom ik en niet iemand anders? Omdat ik nog niet lang aan het naaien ben en voorlopig nog braaf de handleidingen volg (als ik ze snap). Maar ik zou graag wat meer inzicht krijgen in het aanpassen van de patronen naar onze lijven. Lees: bolle peuterbuik voor mijn meisje en veel bredere heupen dan taille in mij geval (waardoor de meeste rokken en kleedje 'gapen' aan mijn rug).
  Want dat aanpassen is echt een noodzaak! Begin dit jaar volgde ik een workshop voor een doorlopende print en maakte ik een kleedje uit SVDHZ 1 voor mijn nog geen 2jarige. Ik voelde de bui al hangen en maakte de 98-104 om tegemoet te komen aan "den buik". Maar mijn super mooie stofje ten spijt (en een perfecte doorlopende print later) geraakte mijn meisje niet in het kleedje!! #snif

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat lijkt me nu hét PERFECTE verjaardagscadeau om mijn creatieve zus te bedanken voor al haar leuke naaiprojecten! Ik ben alvast overtuigd dat je haar moet kiezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. waarom? voor dat stuk taart, tiens! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Als fan van jouw schrijfsels en maaksels zou ik dolgraag die naaidate winnen!
  Bij mij begon het allemaal een dikke twee jaar terug met wat te prutsen achter een naaimachine van de oma. (loodzwaar en lomp ding btw!!) Ondertussen eigenaar van een eigen klein 'naaimasjientje' en rolden er al heel wat zwemzakjes, babydekentjes, tuttekoordjes, slabbetjes, plushbeestjes,... vanonder.
  Hier en daar waagde ik me al aan babykleertjes voor bevallen vriendinnen. Jouw patroon van dat babyleggingsken is trouwens een geschenkje uit de hemel, makkelijk voor zo'n beginnerken! *kheb wel nog steeds een panische angst voor tricot!
  Nu liggen de 'Stof voor durf-het-zelvers' en enkele LMVkes vanuit de boekenkast mooi te wachten tot ik het lef heb om aan het 'echte' werk te beginnen.
  Jij bent hiervoor dan natuurlijk de geknipte hulp natuurlijk ;)

  So, please pick me :)

  Groetjes,
  Felke

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik doe graag mee, omwille van de "jurken in alle vormen"! Ik zou graag eens een flatterende jurk willen naaien voor mijn vormen, maar de angst om hier veel werk in te steken, en toch te eindigen met een belabberd onflatteus resultaat weerhoudt me hiervan. Een partner in crime om zoiets te tackelen zie ik dus helemaal zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Eep! Wie wilt dit nu niet winnen!?! En als ik al die goede argumenten hierboven lees, heb ik geen idee hoe ik daar tussenuit gehaald kan worden, maar als je niet probeert, maak je helemaal geen kans natuurlijk.

  Ik ben een plantrekker en iemand die graag nieuwe dingen uitprobeert in het naaien. Niet in het wilde weg, maar ook niet te voorzichtig. Alleen wat het naaien voor mezelf betreft, blijf ik nogal braaf en zou ik wat meer willen durven... zonder mijn eigenheid daarin te verliezen. Als ik dus een naaidate win, zou ik met jou willen bekijken en proberen hoe dat zou kunnen.

  Die LMV heb ik al in mijn bezit, maar ik zou 'm dan na het verslagje over de naaidate cadeau doen aan één van mijn lezers :)

  Liefs,
  Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik begin pas en moet alles nog leren.ik hen mijn dochter een rokje,kleedje en zoveel meer beloofd maar ik snap er nog niet zoveel van en voor mijn zoon zou ik ook iets willen maken.ik zou graag willen kunnen maar weet niet hoe en zou zo blij zijn als ik de belofte aan de Kids kan waarmaken en met tips van jou zou super zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik begin pas en moet alles nog leren.ik hen mijn dochter een rokje,kleedje en zoveel meer beloofd maar ik snap er nog niet zoveel van en voor mijn zoon zou ik ook iets willen maken.ik zou graag willen kunnen maar weet niet hoe en zou zo blij zijn als ik de belofte aan de Kids kan waarmaken en met tips van jou zou super zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik begin pas en moet alles nog leren.ik hen mijn dochter een rokje,kleedje en zoveel meer beloofd maar ik snap er nog niet zoveel van en voor mijn zoon zou ik ook iets willen maken.ik zou graag willen kunnen maar weet niet hoe en zou zo blij zijn als ik de belofte aan de Kids kan waarmaken en met tips van jou zou super zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ja graag! Vooral om even ontspanning te hebben voor mezelf. Voeg daar een leuk naaiwerk, goed gezelschap, een goed boek en een mooi resultaat bij en ik ben helemaal happy!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik doe heel graag mee, vooral voor de naaidate met jou want die LMV heb ik al. Ik zou van jou heel graag wat tips & tricks leren over zelf patronen aanpassen en een idee van in mijn hoofd kunnen toepassen op bestaande patronen. En als het wat verder mag gaan dan naaien, ik denk dat ik ook wel wat foto-tips kan gebruiken. Een laatste argument: ik ben jarig op 23 september ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh, die LMV mag zelfs naar iemand anders gaan want die staat hier al te wachten op naai-tijd, maar ik zou zooooo graag een antwoord krijgen op mijn geworstel met de jas uit SVDHZ 2. Ik kom namelijk telkens aan de achterkant enkele cm tekort en heb al verschillende keren de patronen gecheckt. Op te lossen door cm bij te tekenen, maar ik wil zo graag weten waar ik misga. Bovendien is het laatste stukje van de onderkant aan elkaar stikken in de hoeken voor mij ook een hersenkraker dus doe ik de hoekjes nu met de hand. Maar het moet ook anders kunnen, toch? Overigens verder een top-patroon voor zoon en dochter, juist daarom wil ik zo graag die vraagstukken opgelost krijgen...
  Voor mezelf ben ik-mede dankzij mijn maffe lijf (lang, smal, geen heupen, geen billen, wel buikje,grrrr) nog op zoek naar het ideale broek-patroon, en heb ik me nog niet aan ritsgulpen gewaagd, dus als je daar meteen een tip over kan geven?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Amai wat een super prijs. Op naaidate met een pro... heb gisteren net het advies gekregen om toch maar naailessen te gaan volgen. Een naaidate is een goed begin...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Er is een maaksel uit SVDH 2 wat ik graag zou maken, de jas! Hier kan ik wel wat advies en tips bij gebruiken.... Er ligt al heel lang een rode wollen stof klaar, hoog tijd om de vrees te overwinnen en een geslaagde jas te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. oooo pick me! Ik was al langer aan 't denken om eens iemand te vragen me wegwijs te maken in de geheimen van blinde ritsen. Dat zit toch nog niet helemaal hoe 't zou moeten, dus zo'n date zie ik wil zitten. O ja, en euh, ik zal voor een taart zorgen! :-)Pick me, pick me! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Jeetje, wat kan een mens balen dat het dan helemaal in het noorden van Nederland woont voor zo'n leuke win actie!

  Succes zuiderbuurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oh jee, wat een leuke actie.
  Wij doen graag mee voor een LMV maar vooral voor een beetje tijd met jou.
  Waarom? Omdat wij allebei een extra radartje hebben. Omdat jij groot en ik klein ben. Omdat jij les geeft en ik graag wil omscholen tot lesgeven. omdat jij diegene bent die ik eerst volgde.

  :-) en nu maar duimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ik zou heel graag een exemplaar van LMV willen winnen. Een naaidate lijkt mij ook geweldig, maar prakisch zeer lastig aangezien ik een Hollanderin ben.

  De reden dat ik graag een LMV wil, is dat ik hoop dat het `revanche´ biedt. Mijn eerste ervaring met het blad was namelijk slecht, waardoor ik besloot het niet meer te kopen.

  Ik naaide een Scarlet short, waarbij ik problemen had met de tailleband. Ik paste het patroon aan voor een tweede short, dat ook niet zat.
  Toen zag ik bij toeval op een blog dat in LMV een fout was geslopen in het patroon voor de tailleband...
  Op http://diydiva.nl/naaien/tobben-met-het-scarlet-short-uit-lmv/ lees je mijn getob.

  Groetjes van Mar10 van de DIY Diva

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hoi!
  Het zou leuk zijn om mijn beste vriendin hiermee te verrassen... Ze heeft al een pak meer naaiervaring dan ik :-), en heeft al redelijk wat projecten met veel enthousiasme uit Stof voor durf het zelvers 1/2 gemaakt. Ideaal dus om een moeilijk project aan te pakken met directe hulp van een professional...
  Vele groeten,
  Elke

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik woon halverwege Nederland, maar ik zal er met liefde een eind voor reizen!! Ik ben nu ruim een jaar bezig en sinds vlak voor de zomer zit ik ook op naailes. Mijn juf kan mij prima helpen met kleding, maar ik wil zó graag eens een tas naaien met jouw hulp en wat tips willen hebben over hoe je alles mooi op de foto zet, dan zal ik misschien ook weer eens starten met bloggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ikke, ikke, ikke, want ik wil een stuk van die taart jong! x

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Oh dat lijkt me super gezellig! Ik doe ook graag mee. Veel te lang geleden dat we elkaar tegen kwamen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. ...als trouwe stille volger laat ik nu toch wel eens van mij horen. Als mama van een meisjestweeling van bijna acht jaar, lees ik reeds vele jaren je blog. Ik zie met plezier jouw meisjes groeien (en herken bij mijn meiden zo veel). Ik herken ook veel bij mezelf van de dingen die jou bezighouden (mama zijn, naaien (mijn meisjes hun communiekleedje uit SVDHZ2 was een hit!), leerkracht zijn, geluk, balans). Het lijkt me dan ook supertof om eens echt met je in gesprek te mogen gaan! Hier ook alvast naaiplannen genoeg die als gespreksstof kunnen dienen en een nieuwe LMV zorgt steeds voor nieuwe inspiratie...

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Waw, ik doe ook graag mee! Wat advies bij 't naaien is steeds welkom! Ik naai graag, maar 't duurt telkens lang vooraleer ik aan een nieuw projectje begin.. Naaitaal is compleet Chinees voor mij en ik ben bang om mooie stofjes te verpesten.
  Op m'n lijstje staan nu een trui en een jas voor m'n zoontje... Daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat leuk ! Waarom ik graag zou winnen ? Ik kan wel wat bedenken hoor , omdat het tof zou zijn om leuke naaitips te krijgen , omdat ik volgende week jarig ben , omdat ik graag naai voor mijn negen kleinkindjes en mezelf, omdat ik mocht ik winnen het kado zou doorgeven aan mijn dochter , ook zij heeft de naaimicrobe en is evenals ik een grote fan van jouw blog .
  Vriendelijke groetjes
  Doortje

  BeantwoordenVerwijderen
 40. wat een toffe prijs .goch ik kan ier wel liggen slijmen of uit mijn duim wat liggen zuigen ,maar daar doe ik niet aan mee .het zou gewoon leuk zijn omdat ik nog maar drie weken bezig ben met naaien en enorm nog veel kan bijleren van iemand met meer ervaring gr cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Annick Van Dessel17 september, 2015

  ooooh die naai-date met jou zie ik wel zitten, zo'n mooie dingen die jij maakt en ik kan nog wel wat tips gebruiken :-)
  Grtjs,
  Annick

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik ga in Engels schrijven...gemakkelijker voor mij.

  What a great giveaway! I would love to win, because I have a sewing-obsessed sister-in-law and aunt. Almost every time I'm with them together, I hear La Maison Victor. Once again this morning! They both were wearing self-made dresses (the same pattern actually) from that magazine. Later one went to the car to get her newest copy to show someone. That being said, since I've only heard so much about La Maison Victor, it would be fun to win my own. And make them jealous that I get to meet you, since your name is also a household name. We are often discussing your instagram photos :P

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Die LMV kocht ik zodra Facebook mij vertelde dat jij erin stond, dus ik laat de winst graag aan een ander over! Maar een grootouderbezoek aanvullen met een klein uitstapje (al was dat alleen al om jullie kleerkasten eens in't echt te aanschouwen), dat zou ik wel zien zitten. Maar dat kon je vast al raden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. De LMV hoef ik niet. Maar een (babbel) date, daar heb ik wel zin in :-) Moeten we snel nog eens werk van maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Nu jij ook een koppel tieners in huis hebt wil ik wel eens met je brainstormen over leuke, maar toch nog elegante meiden kledij!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Cindy Baeyens17 september, 2015

  Goh wow, wat een fantastische prijs ...
  In de eerste plaats zou ik al blij zijn met het tijdschrift alleen (momenteel heb ik enkel 1 nr van ottobre om een patroontje uit te kiezen) maar als je daarbij ook nog een stukje van jouw tijd krijgt is het helemaal MEGA ...
  Zodat ik na het maken van het "grace" jurkje gisteren een stapje verder kan gaan (want ondanks een heel goede uitleg van jouw kant heb ik toch enkele pogingen nodig gehad om het tot een goed einde te brengen :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Precies wat ik nodig heb! Ben al druk met mezelf aan het brainstormen voor de communieoutfit van de oudste en de jongste. Iets uniek, iets origineel, iets feestelijk... En met twee gaat alles beter dan alleen! Hier ben je heel erg welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ik wil wel een paar uurtjes tijd winnen, want dat ontbreekt me de laatste tijd. Lastig, met een hoofd vol ideetjes, die er niet uitgeraken.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Het lijk me echt super om te winnen ! Ik heb een meisjestweeling die net als jouw meisjes heel verschillend zijn, daarom geniet ik heel erg van je blogs ! Ik heb nog superveel te leren op naaigebied ! Als ik win nodig ik je natuurlijk graag uit in het nieuwe Naaicafe Bij Blok in het Nederlandse Hattem ! Slaapplek valt ook best te regelen ! Maar ik ben ook bereid om in de auto te stappen richting Belgie !!

  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 50. oh, ik volg je blog continue en vindt dat je vaak fantastische ideeen hebt. Zou dus graag meedoen om te winnen omdat ik wel nog wat extra naaitips zou kunnen gebruiken. Zou graag een teddiejas maken met tricotvoering ! inge r.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Goh, dat zou echt fantastisch zijn! Omdat ik heel veel plannen heb, maar veel te weinig tijd, en als ik win, dan moet ik er gewoon tijd voor maken (en da's een ferm positief iets!). Omdat ik het leuk vind om te variëren op een goed passend patroon, maar daarvoor nog te vaak de hulp van de naaijuf nodig heb. Omdat ik het gewoon ontzettend leuk zou vinden om je eens 'in het echt' te ontmoeten. Omdat ik ook graag eens de moed zou vinden om iets voor mezelf te maken, ondanks mijn minder eenvoudige maten...
  Gewoon, daarom ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Na 15 jaar naairust, ben ik terug beginnen naaien voor,mijn kleinkindjes. Het lukt me aardig. Toch zou ik wel van jou de nieuwe kneepjes van het vak willen leren.
  Sof voor een Jackie manteltje voor Fien ( 2j) ligt al klaar.
  Op LMv heb ik een abonnement, maar daar kan ik mijn dochter blij mee maken.
  Lidwine.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Dat is wel een prijs om 'u' tegen te zeggen! Tijdens die naaidate zou ik je de naaipieren uit je neus vragen! Voordeel ook dat we ruim genomen streekgenoten zijn en ik alle tips kan gebruiken omdat het virus mij ook gebeten heeft. In mijn hoofd zitten er allerlei plannen van hoe het er uit moet zien en ik ben er zeker van dat jij de antwoorden hebt. Kwestie van de 'oo, zo schoon-s' eens live kan overmaken, want net als vele anderen die meedingen, vind ik jouw maaksels zo mooi. O ja, dat maison victor-tje zou ook welkom zijn, maar dat verkopen ze in de winkel en naaidates bij mijn weten niet :-), topprijs. Grtjs Caro

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Een naaidate lijkt mij super....
  ... omdat alleen naaien nooit zo leuk is als in gezelschap!
  ... omdat je nooit alleen kleding voor mezelf kan maken, want wie steekt
  er dan speldjes op je rug waar het ingenomen moet worden?
  ... omdat zo een date best wel spannend is en vaak uitdraait op een gezellig onderonsje.
  ... omdat je af en toe eens lekker aan jezelf moet denken met extra me-time.
  En, omdat dat taartje er niet slecht uit ziet tiens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wauw, een LMV winnen is al een ding, een date met jou is meer als de kers op de taart... Of in dit geval de framboos?!
  Wat kan ik nog toevoegen aan al die anderen die aangeven waarom ze die date met jou zo zien zitten...
  Mijn dochter is bijna net zo oud als Emma en Mona. Een mooie leeftijd, maar soms lastig om iets voor ze te maken. (Vind ik dan toch)
  Kleine meisjes jurkjes zijn not done anymore. Maar wel leuke girlylike kleding.... Krijg vaak leuke inspiratie van jouw blog
  Dus een date om ideetjes op te doen ennaaitips te krijgen lijkt me gewoon super
  En als daar ook nog taart bij is....

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Een date met een topwijf, wie ziet dat niet zitten!?!? Ik wel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ik nam vorig jaar een abonnement. Weet je dat ik nog niks maakte? Ik ben een juf in het 5de leerjaar en een date met jou:dolgraag. ik wil graag voor mijn metekindje een kleedje maken, maar durf daar gewoon niet aan beginnen. Ik leer mijn leerlingen 'niet perfect is ook goed en mislukken is zoveel leuker dan nooit proberen'

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Binnenkort mag ik kaarsjes uitblazen :) Een naaidate met jou zou een super kadoo zijn. Kan ik tips en tricks vragen, en aan een projectje beginnen dat ik steeds uitstel , wegens wellicht te moeilijk. Naaien met een naaimaatje is altijd gezelliger dan alleen. Met jou erbij maken we er een creatief feestje van.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hallo! Wauw! Wat een priijs! Met een La Maison Victor zou ik al heel erg blij zijn, maar een naaidate met jou? Dat hoef je me geen 2 keer te vragen. Toch zou ik niet zelf komen, maar wel iemand anders die mij heel erg nauw aan het hart ligt en die persoon is mijn mama. Het was mama die ervoor zorgde dat ik de smaak van het naaien te pakken kreeg! Ikzelf ben de dame van de tassen, dat is mijn passie. Maar ik heb een honger naar meer. Ik droom ervan om zelf ook een kleedje of een rokje te maken ... maar: geen goed patroon + ik die nogal klein ben en dan zitten soms de verhoudingen niet meer goed+ gebrek aan fatsoenlijke stoffenwinkels in de buurt, dus bijgevolg gebrek aan kleedjesstof+ stof vinden voor een kritische 16-jarige ( he, van wie zou ik dat toch hebben?)+ gebrek aan zelfvertrouwen... maakt dat mijn kleedje nog even een droom zal blijven. Maar mama is na zoveel jaar weer bezig met het maken van kleren. Sinds vorige week gaat ze terug naar de naailes om alles eens op te frissen wat ze vele jaren geleden leerde. En daar ben ik fier op dat ze iets heeft voor zichzelf buiten haar wekelijkse yogales. Een naaidate met jou zou ze echt verdienen. Het zou voor haar echt een lichtpuntje (een groot) zijn in deze voor haar moeilijke tijden. Het zou haar wat positieve energie zijn en vooral een namiddag waar ze heel er van zou genieten! Ze zou weer stralen. En die taart, wauw, die ziet er lekker uit. Zoiets lust ze zeker! Maar ik ook! Groetjes Lies xx

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ik heb drempelvrees ... of zoiets. Ik heb een hele hoop leuke stofjes waar ik mijn schaar niet eens durf in te zetten! Ik heb dus iemand nodig die me daarbij kan helpen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ok, ik doe niet vaak mee aan give-aways ('k heb al veel te veel geluk in de liefde…), maar dit is echt iets voor mij. Jouw blog zette mij aan het naaien, jouw patroontjes hangen bijna allemaal in onze kast, jouw stijl is mijn stijl, jouw huis lijkt op mijn huis, jouw meisjes zouden mijn meisjes kunnen zijn, zelfs jouw job is mijn job, haha! Het lijkt mij super om jou eens in het echt te ontmoeten. Wat ik je dan zou vragen? Wanneer dat boek met outfits voor de mama's er komt. Maar met een perfect-fit-basispatroon voor mezelf zou ik ook al tevreden zijn, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Ziet er een leuk boek uit ,moest ik een exemplaar winnen geef ik het aan haar groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Meestal lees ik mee zonder te reageren maar nu wil ik reuzegraag mijn kans wagen!
  Ik heb massa's naaiprojecten in mijn hoofd voor mijn twee kleine meisjes. De stofjes liggen klaar en ik weet goed wat ik wil maar ik zit telkens zo eindeloos te prutsen - vaak begin ik er zelf niet meer aan - omdat ik eigenlijk helemaal nog niet goed kan naaien. Moest jij mij enkele dingen kunnen voordoen en uitleggen zou mij dat goed op weg helpen en enorm veel tijd besparen omdat ik het dan niet stap voor stap zelf moet zitten uitzoeken.
  Groeten, Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Wat een zalige weggeef-actie!

  Ik kies voor de taart! :-) Of die wil ik wel meebrengen!

  Nee serieus, ik ben nog niet lang aan het naaien (nog vrij basis dus) en zou zo blij zijn met een goed basispatroon voor mezelf. Met de standaard maten/patronen kom ik immers niet zo ver, zeker niet wat bovenstukken of jurken betreft.

  En daarnaast klinkt zo'n afspraak gewoon erg gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Tja, wat zal ik zeggen na al die reacties. Ik ben gewoon dol op LMV!! Een pracht blad en stiekem ben ik jaloers op al die perfect naaiende dames. Zelf heb ik vier dochters, waaronder een tweeling van 5. Na een intensieve periode wil ik me weer meer gaan toeleggen op het naaien. Van mijn lief heb ik een prachtig lockmachine gekregen alvast voor mijn verjaardag; 26 september! En hoe leuk zal het zijn om de fijne kneepjes te leren van een naaiwonder! Dus ja een naaidate met jou moet inspirerend zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Gewoon omdat ik, elke keer als ik je blog lees, denk : "potverdorie, met die straffe madam wil ik wel eens gaan shoppen!" Ik heb enkele creaties gemaakt uit LMV, maar draag ze niet omdat er telkens iets mis is. HELP!!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Omdat ik graag inspiratie op wil doen voor ik komend jaar mee doe met 'door het oog van de naald' naaiwedstrijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wauw, ik zag de titel en foto van de LMV en dacht 'Leuk, je kan waarschijnlijk een exemplaar winnen'. En toen las ik het bericht en blijkt dat je er zelfs een naaidate bovenop krijgt.
  Ik ben nog niet zo lang aan het naaien, en heb er ook vaak te weinig tijd voor. Maar ik zou zo graag een kleedje maken voor mijn kleine zus van 10 jaar voor haar verjaardag. Maar er is toch wat drempelvrees om hieraan te beginnen. Met wat hulp en de kans om al mijn naaivragen te stellen, zou dit natuurlijk véél makkelijker gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Superformiweldigzaligformidastische give away !!!! Die naaidate zie ik helemaal zitten!!! Niet om te naaien, wel om een patroon te maken. Ik wil heel graag de indigo sweater uit vorige LMV, maar ik ben geen tiener meer, dus probleemke..... Een probleempje dat jij mee kan helpen oplossen?

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ohhhh ik wil graag een babbelnaaidate. Plieeeeeeees..pick me.
  Ik heb geen facebook dus via deze weg dan maar he.
  Liefs, anne xx

  BeantwoordenVerwijderen
 71. ik doe graag mee omdat:
  - ik nooit te oud ben om bij te leren,
  - zin heb in een gezellig onderonsje,
  - ik fan ben van taart eten én van taart maken (lekkere oreo-taart)
  - ik je een geweldige madam vind
  - ...
  - en ik fan ben van LMV!
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ik doe graag mee! Ben binnenkort in nederland, zou graag naaiideen uitwisselen.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. We beginnen binnenkort aan een serieuze verbouwing, waardoor naaien waarschijnlijk een tijdje niet meer zal lukken. De date zou perfect zijn om enkele uurtjes te ontsnappen van het vuile stof naar mooie aangename stofjes!
  De LMV is uiteraard ook welkom om plannen te maken voor als de verbouwing ergens midden volgend jaar hopelijk afgerond is!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Als mama van 2 dochters en een zoon is er altijd wel een leuk kleedje-bloesje-rokje dat ik nog snel even wil maken, de stof die ik ruim een jaar geleden kocht om voor m'n zoon een stoere kaptrui met rits te maken ligt hier dan ook letterlijk 'stof te verzamelen'.... Een naaidate met jou zou me een supercoole pull en een gelukkige zoon kunnen bezorgen... Fantastisch toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Wat een leuke weggeef actie! Ik ga toch maar een gokje wagen. En waarom je mij moet kiezen, dat vind ik toch altijd lastig, maar ik waag een poging ;).
  Omdat ik wel wat tips kan gebruiken over hoe je tijd vind om te naaien, over hoe je leuke combinaties maakt van kledingstukken (dat zie ik hier vaak gebeuren), over het digitaliseren van eigen gemaakte patronen...
  Omdat dit dan een soort verjaardagscadeautje voor me is (ik was woensdag jarig)...
  Omdat ik nog nooit een give-away won...
  (en als je zou willen zouden we zelfs af kunnen spreken in Emmadorp ;), daar woon ik dichtbij. Maar ik rijd net zo lief naar België, da's niet zo ver)

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Amai, wat een nobel idee, een stukje tijd cadeau geven! In deze tijden een mooi initiatief! Ik zou graag een stukje tijd van jou willen en samen aangenaam invullen met ideetjes uitwisselen en naaien en ik zal voor een lekkere taart zorgen! En het boekje neem ik er graag bij!
  Lieke

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Nu doe ik ook mee !

  Ik wil aan mijn jas mouwboorden die zo 'in' de mouw zitten ;-)

  En mijn 9jarige dochter wil een svdhz jurk uit zo'n bambi paneel.. mijn puzzeltalent schiet tekort. Te weinig stof voor nen 140. (En daardoor blijft hij maar liggen )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Ohja.. ik bak in ruil wel iets heel lekkers ;-)

   Of een potje confituur uit mijn zelf maak voorraad ;-)

   Verwijderen
 79. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Een beetje tijd met jou, wil ik altijd wel! Je komt gewoon hierheen, jij leert me deftig met tricot werken, en de angst voor kledingstukken te overwinnen, ik trakteer jou op zonnige Italiaanse terrasjes, voortreffelijke lunches, en de knuffels van mijn zoon verwarmen vast jouw hart. Veel te lang geleden dat we elkaar live zagen. En tjah, La maison Victor kan ik hier niet krijgen, dus een persoonlijke postbode is wel zo handig ...

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Oh, helemaal ondersteboven ben ik altijd van de subtiele details die jouw creaties net dat persoonlijke accent geven... Zoiets wil ik ook kunnen! De projecties die hier vanonder de machine rollen volgen nog steeds de aanwijzingen uit het boekje of de handleiding, maar ik zou zo graag mijn eigen touch kunnen geven aan mijn kleerkast en die van m'n meisjes...
  En als er nog wat tijd overblijft, luister ik graag naar jouw interieuradvies... Ik ben fan van jouw stijl!

  Evelien A.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Wie niet waagt..... Met een, voorlopig enig kleindochtertje,(een tweede is op komst) de rest zijn jongens, en zij is nog wel van dezelfde leeftijd als jouw dochters wil ik toch wel mijn kans wagen om eens bij jouw in de leer te komen en véél bij te leren. Daarom waag ik mijn kans.
  Die te winnen LMV geeft ik dan wel door aan haar mama want ikzelf heb een abbonement.

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Naaitips zijn altijd welkom, maar ik zou je vooral bestoken met vragen over de styling en leuke ideeën voor de foto's !!
  Hoewel ik 2 jaar geleden een cursus fotografie volgde, laat ik de mdh nog steeds de foto's maken. Ik geef nu al duidelijkere instructies (aan hem en de kinderen), maar toch nog niet helemaal met het gewenste resultaat...

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Hey,
  een wedstrijd waar de winnaar niet random gekozen wordt, dat vind ik nog eens spannend en fijn, want zo komt de identiteit van de naaisters naar boven ipv louter en alleen de naam, dus wat dat betreft al thumbs up!
  Waarom wil ik op naaidate? Goh ik ben nu een goede twee jaar aan het naaien en ik ben verslaafd. Na de tweede zwangerschap gingen we van 1 naar 3 kinderen en omdat het allemaal meisjes waren besloten we dat het toch tijd was om een naaimachine te kopen om te leren inkorten en met de kleine hoop er ooit een rokje uit te krijgen. Wat ik niet wist is dat internet zooooo verslavend werkt, de blogs, de FB groepjes, mijn eerste boek (Stof voor doe het zelvers) en voor ik het wist naaide ik iedere week wel 1 à 2 dingen. Nu hou ik er vooral van om geschenkjes te naaien, omdat ik smelt als ik de meisjes zie kijken met die grote ogen van: mama is dat voor mij. 3 kids, allemaal willen ze "eerst" zijn, dus mijn strategie: mooie leuke dingen maken die op 1 dag klaar zijn, vandaar weinig kledij. Ik mis wat de finesse om mooie en snel de kleertjes af te werken dus als jij mij maar een ietsiepietsie van je finesse kan doorgeven dan ben ik gewoon een supermama voor mijn bengeltjes :-)
  whieeeeeee

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Oh Griet, wat een moeilijke keuze wordt dat voor je... En toch waag ik ook graag mijn kans,
  want je jurkjes, die beginnen al aardig te lukken, en nu het kouder wordt mag je kaptrui uit de kast, lekker warm, maar zo'n manteltje, daar durf ik me precies niet aan wagen. Ik zie het nochtans zo voor me, in een mooi rood wolletje voor mijn ene dochter, en in een geel voor mijn andere, in mijn gedachten lopen ze al te blinken. Maar tussen droom en daad staat in mijn geval aardig veel 'dat-lukt-me-nooit-angst' in de weg. Een beetje van je tijd zou dan ook meer dan een cadeau zijn. Mooie manteltjes voor de dochters, weer een angst minder voor de mama, maar ook eens wat me-time voor de mama, zo samen met jou, de taart zou niet meer nodig zijn, wat een feest zou dat niet zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Waauw! Wat een super cadeau!
  Ik hoop al lang dat ik een abonnement cadeau krijg van mijn man maar ondertussen passeerden Kerst, Nieuwjaar, verjaardag en moederdag al de revue, maar het abonnement bleef uit, dus een exemplaartje winnen zou super zijn! (En anders moet ik maar eens overschakelen op duidelijkere hints voor de man-des-huizes... ;-) )
  Nu ik tijdelijk op woensdag thuis ben, is er ook naai-tijd, maar de naai-angst is er nog steeds: ik ben een eeuwige twijfelaar: doe ik het wel goed, heb ik wel goed gemeten, misschien toch nog eens een filmpje zoeken op het internet... Wat persoonlijk advies zou dus meer dan welkom zijn want stiekem wil ik naaien voor mezelf, voor de dochter van 8 maar ook voor de zoon van 10...
  Spannend...

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Waw! Zo'n naaidate lijkt me geweldig. En ik ben niet alleen met deze mening blijkbaar aan de massale reacties hierboven te zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel voor jouw reactie!