Een happy backpack voor mezelf om elke dag happy te gaan werken.
Ik naaide mijn voorlopig laatste happy backpack. Toen Carolien me het rugzakpatroon liet testen, gebeurde er iets. Ik werd ineens dol op tassen naaien. Zeker als het patroon zo goed ineen zit en je aan het eind niet moet foefelen met biais. 
Bij deze toon ik jullie mijn vijfde (!!!) rugzak naar het patroon van Ateljee Caro. Het patroon komt er aan!


De rugzak is groot vanbinnen. Ruim genoeg voor mijn laptop en heel veel boeken.
Vooraan naaide ik een vak voor een agenda.


Ik moet toegeven dat het pas bij de vijfde rugzak gebeurde dat ik de juiste versteviging gebruikte. Dat kwam per toeval omdat ik bij Toverstof een stofje had gewonnen en dat ging ophalen. Ik struikelde bijna over een dikke rol mousse. Het bleek Style Vil te zijn en in combinatie met vliesofix maakt dat van gewone canvas een zachte en stevige laag die nog eens gemakkelijk stikt en keert. Eureka.


Ik naaide aan de binnenkant een zakje voor mijn GSM en een zakje voor mijn Dopper. Zo kan ik alles snel terugvinden.Stof en fournituren Toverstof
patroon Ateljee CaroReacties

 1. Ooo. Ben al benieuwd om dit patroon uit te proberen en het stofje is schitterend 👍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie tas! Is in dit patroon ook uitgelegd hoe je zo'n binnenzakje voor een waterfles moeten maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tassen maken is zo leuk. Vooral omdat je je eigen creativiteit kan toevoegen. Een paar handige vakjes extra voor spullen die jij graag meeneemt. Ook dit exemplaar is erg mooi. Jij kunt in stijl naar het werk!
  Het type versteviging ga ik eens opzoeken. Zelf gebruik ik meestal "hobs" als tussenvoering. Ben benieuwd naar wat jij gebruikte. Veel plezier van ne tas!
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stylevil is geweldig om mee te werken eh! En je tas staat dan zo mooi... Deze zou ik ook elke dag meenemen, een echte happy backpack!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel voor jouw reactie!