De eerste - schooldag - reeks


De eerste - schooldag - reeks.
Mensen vragen me dat wel eens, of Emma en Mona nog willen meewerken aan de blog. Zonder hen geen blog natuurlijk. En het antwoord zie je hier. JA! Ze doen het nog. 
De eerste - schooldag - reeks begonnen we toen ze aan de lagere school startten. Ik vond hen toen al zo groot. Tot je in deze reeks naar beneden scrolt. Schattigheid troef 😍


 Deze meiden zijn klaar voor een nieuw schooljaar.
Het is helemaal waar, hoe ouder ze worden, hoe sneller het lijkt te gaan.

Aan iedereen een fijne start gewenst!
 2018


2017


2016


2015


2014


2013


2012


2011

Reacties

 1. ach gossie, wat een leuke reeks om door te scrollen. Je ziet de opgetogen spanning op de gezichtjes. En steeds dezelfde mondjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie ze stralen, jouw twee prachtige meisjes😍 3de middelbaar reeds. Eens ze in het middelbaar zitten, heb ik soms het gevoel dat de tijd me gewoon ontglipt. Het gaat zo snel. Emma en Mona zijn ondertussen echt grote meisjes geworden en toch zijn ze nog steeds superschattig.
  Willemijn startte deze morgen als allerlaatste in het 6de leerjaar.... ik moest ook even slikken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beetje, bij beetje worden ze volwassen. Mooi om de evolutie via deze foto’s te volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al al die jaren volg ik mee ... Mooie meisjes met stilletjes aan ellenlange benen ;-) (maar dat zullen ze waarschijnlijk al veel te veel gehoord hebben).
  Wij doen dat ook, zo'n naar school foto, de laatste jaren moeten we wel eens een beetje vals spelen, want die eerste schooldag vertrekken mijn kinderen elk op een verschillend uur.
  En ja, het gaat steeds sneller, hoe ouder ze worden, hoe meer ze ook een eigen leven beginnen te leiden. Bij ons nu alle drie in het middelbaar (en dan nog op de school waar ik les geef ....).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooi deze reeks foto's. De tijd vliegt.
  Onze dochter die naar groep 7 gaat poseert graag op haar eerste schooldag.
  Onze zoon gaat dit jaar voor het eerst naar de middelbare. Ik heb stiekem een foto gemaakt toen hij wegfietste ... niet verder vertellen hè? "Nee hee, mam, geen foto ..." Kleintjes worden groot.
  Een heel fijn schooljaar voor jouw meiden!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel voor jouw reactie!