na 14 april
Het was overweldigend. Het succes van Van Katoen.
Ik zag zoveel stralende gezichten en niet alleen door de professionele make-up!
U en ik kochten allerlei moois, er werd gekletst, taart gegeten én gewerkt!
Tuurlijk!
Ik zag bevende handjes en kleine zweetpareltjes...
En dat ontroerde me. Want weet ik veel. Sommigen die zich inschreven voor de workshop naaien al langer dan mij en hebben al echte lessen gevolgd.
En toch lukte het!
Het zelfvertrouwen groeide aan beide kanten.
En enkele jurken waren zo goed als klaar.
Die kleine meisjes gaan stralen!

Was je er niet bij?
Of wil je even nagenieten?

Kijk dan eens hier, en hier en hier of hieren ook hier!Reacties

 1. Fijn fijn fijn fijn fijn fijn fijn. Zo leuk dat het was! Ik heb er enorm van genoten. Uw gezelschap is ook altijd zeer gezellig, Griet. Ik kijk uit naar de volgende meeting!

  En zei ik al dat het fijn was?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo tof om je eens te ontmoeten! Nu nog eens een rustiger moment uitkiezen, zodat we eens echt kunnen babbelen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was zeer onder de indruk van VanKatoen en het was leuk de blogsters in het echt te zien! Ik sprak tijdens het strijken een deelneemster van jouw workshop (ik deed de workshop ernaast en moest ook net strijken)en die was zo blij als een kind met het jurkje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik was ook zeer onder de indruk! Spijtig genoeg heb ik wel niemand herkend, ik had misschien toch beter de gezichten achter de blogs moeten inprenten. Maar ach :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was inderdaad een enorm leuke dag, ik denk dat iedereen het daar over eens kan zijn.
  En het was ook fijn om je eens 'in't echt' te zien en te merken dat ik niet de enige was die een beetje zenuwachtig was. Ik ben nadien tijdens je workshop nog eens een kijkje komen nemen en volgens mij was het een succes hoor. Ik heb in ieder geval mooie stukken gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was heel tof! Als superbleu-ke heb ik tijdens de workshop zoveel bijgeleerd, volgens mij mag ik ineens naar het derde jaar naaischool (ahum, eerst nog wat oefenen misschien)Bedankt voor het mooie patroontje, de uitleg, het geduld en het loshalen van mijn verkeerd gestikte halslijn (bloos, bloos)...en af zal het raken, binnen een weekje of 2, zeker weten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was echt heel graag gedaan! Tof om jouw reactie achteraf te horen. x

   Verwijderen
 7. Ik was er inderdaad niet bij, maar vind het heel erg leuk om de verslagjes te lezen en de foto's te bekijken. Zo een leuk initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het stond al lang op mijn agenda... maar ben er dan dedju jammergenoeg niet geraakt... bedankt dat ik dan toch via deze weg een beetje heb kunnen meegenieten. En proficiat voor het grote succes! En de leuke patroontjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. twas fijn eh grietje! Vond dat wij dat samen goed afgehandeld hebben :) en twas een fijne groep!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo'n leuk verslagje! Zie ons stralen op die foto, dat zegt toch genoeg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het was inderdaad super! Heb je er bezwaar tegen als ik je foto gebruik voor een artikel op Gentblogt? Laat anders iets weten op patricia [@]gentblogt.be. Ik ben er zelf niet toe gekomen om foto's te nemen en jouw collage zegt zoveel meer dan woorden kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het was inderdaad een superleuke dag... Toffe foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo, ik was er ook (de workshop van Ienemiene en Ballétoile) en ik heb ook genoten van de creativiteit en de stofjes; mijn dochtertje is superblij met haar mooie nieuwe rokje. Ik wou ook deelnemen aan de workshop zomerjurkje maar ik kon er niet op tijd geraken (werken in de vm :( ). Is er mss nog een kleine kans om jouw 'how to' boekje te bemachtigenwant dat van ienemiene is in elk geval heel uitgebreid en duidelijk ???? Ik ben fan allezins ! groetjes, Michèle

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn complimenten aan de dames van het organiserend comité en al die andere vrijwilligers. Ik denk zelfs dat ik je gezien heb in 't passeren (maar durfde je niet aan te spreken :-().

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer, Ilse, het is zo tof om een gezicht op een naam te kunnen plakken!

   Verwijderen
 15. 't Was tof hè! Zo spijtig dat jij niet dichterbij woont seg.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel voor jouw reactie!