La maison victor, how do you sew?


Op een zonnige dag wandelde Leuke wereld Lobke hier binnen met een vragenlijst.
We maakten het gezellig en zaten samen buiten in de zon voor een babbel.
 Met een gigantische zonnehoed op ons hoofd slurpten we koffie.
(jammer dat we de selfie vergaten :-) )

Lobke kwam niet enkel voor de gezelligheid.
Ze kwam me interviewen voor La Maison Victor.
Dat is toch spannend om jezelf zo groot in een boekje tegen te komen.
Wil je een exemplaar winnen van Stof voor durf het zelvers 2, klik dan hier!


Bieke kwam een foto maken in mijn natuurlijke naaiomgeving.
Knal in de woonkamer aan de eettafel. Jawel. We moesten er een langere tafel voor kopen. 
En omdat ik dagelijks naai, blijft alles staan!
Opruimen en stofzuigen horen er ook bij. Zucht.


Voor deze foto werd er een beetje opgeruimd uiteraard.
Mijn naaihoekje is ook het meest onderhevig aan veranderingen. Ik verander heel vaak van potjes en schaaltjes en speldenkussen.

Mijn speldjes steek ik vanaf nu in de cactussen. 
Het idee zag ik bij Vink en omdat het vilt op was, gebruikte ik een kleine handdoek.


Naast de naaimachine en op mijn stoel liggen altijd on-affe projecten te wachten.
Die komen aan de beurt tussen de soep en de patatten :-)
De naaidoos kan bijna nooit dicht en er kwam al een extra bakje naast voor alle kleine dingetjes.
De keukenberging werd mijn opslagruimte. Ondanks mijn opruimvlagen van een paar weken geleden, vind ik ze niet erg fotogeniek. En nu jullie. 
How do you sew?

Reacties

 1. ik kan dat nooit zo schoon in beeld brengen jong ;-)
  bovendien ben ik nog altijd op zoek naar de beste manier van waar ik alles plaats... ik kan alvast inspiratie opdoen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog deze maand gaan we mijn rommelhoekje en bureaueuimte ook eens deftig opruimen en alles wat herorganiseren. Al blijft de grootste uitdaging om op te ruimen na elk projectje ��. Iemand een tip om die kleine draadjes goed op te ruimen want met een kruimeldief blijven die draadjes aan het mondstuk hangen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauuw, na een pittige verbouwperiode kan ik daar alleen maar van dromen van zo'n gezellig plekje om ongestoord te naaien! Ik geef mezelf nu nog enkele maanden de tijd om de rest van ons huisje weer netjes en opgeruimd te krijgen, want ik heb zo al een ideetje om onze zolderkamer om te toveren van speel- naar naaikamer (met toestemming van onze groter wordende kids uiteraard :) )! Wordt vervolgd dus en hopelijk kan ik hier in blogland binnen enkele maanden ook mijn 'me-time-plekje' tonen! Lieve groet, V.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die naaiplek... het is een mantra: na de uitbouw, na de uitbouw, na de uitbouw.
  We zijn begonnen, dus het komt er uiteindelijk wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het eeuwige probleem hé! Jaren geleden zeurde ik om een eigen naaikamer (wat dus verbouwen moest worden), nu zou ik het niet meer willen. Het liefst zit ik nu gewoon in de woonkamer-bureau. Alleen blijft er soms net iets te veel rommel liggen (volgens de MDH). En nu we alles willen herinrichten blijft het de eeuwige vraag of ik er wel in slaag om meer op te ruimen ???
  Supermooie foto van jou trouwens in de LMV!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schone foto! Hier wordt voorlopig nog aan de livingtafel genaaid, maar binnenkort verhuis ik naar de naai-, werk- en speelzolder. Vollop ideetjes aan het pinnen... Al ben ik ook helemaal niet goed in opruimsystemen en hoe die vol te houden :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een naaikamer in de bijkeuken daar staan ook al mn stofjes en kan ik alles laten liggen zodat niemand er last van heeft,
  Heerlijk deur dicht en anders zit ik toch nog dicht bij de woonkamer, ik vond je stuk erg leuk om te lezen !
  Jammer van die selfie haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik de kinderen niet heb verhuist mijn naaimachine en alles wat daar bij hoort naar de living.De week dat ze hier zijn naai ik veel minder en staat alles netjes op mijn slaapkamer,achter mijn kleerkast netjes op een simpel bureauke naast mijn rekken met al mijn gerief ;-) Tof interview trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn naaihobby begon vrijwel tegelijkertijd met de verhuis van het voltallige playmobildorp (dat een hele kamer in beslag nam, jawel. Wij speelden met niets anders.) naar de zolder, waardoor de vrijgekomen kamer meteen mijn plekje werd. Nu nog een allegaartje van meubeloverschotten, maar na de schilderwerken volgend jaar hopelijk een echt fancy plekje. Dan zal ik eens bloggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik las net het artikel in de trein op weg naar huis, leuk! :) Ik heb maar een kleine kamer thuis waar mijn naaispullen staan. Dus door gebrek aan plaats kan ik niet helemaal mijn ding doen qua inrichting, maar dat zal ooit nog wel komen. Ongelooflijk hoe opgeruimd! (ik kende de blog nog niet) Ik hou persoonlijk toch wel van een beetje rommel, dat heeft ook iets gezelligs. Proficiat met je artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bij mij is het meestal een (georganiseerde) chaos. http://dekawear.blogspot.com/2015/09/wip-wednesday-ethan-in-wording-ethan-to.html Ik probeer meestal wel op te ruimen na een project, maar dat lukt niet altijd... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik "probeer" opgeruimd te zijn, maar regelmatig blijft er een creatieve ontploffing achter. Ik heb het geluk een eigen hobbykamer te hebben dus dan kan ik de deur gewoon dicht trekken als mijn man het niet wilt zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk artikel! Ben al jaren trouwe lezer van jouw blog, al veel van opgestoken! :-) Naar aanleiding van jouw blogpost een artikeltje geschreven over mijn naaiplekje: http://madebycaro.blogspot.be/2015/09/how-do-i-sew.html

  Groetjes, Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. https://pinkbubbels.wordpress.com/2015/09/09/how-do-you-sew/

  Ik heb mn naaiplekje op de blog gezet leuk als je komt kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik las je interview al een paar weken geleden, toen LMV net uit was. Leuk!!

  Mijn naaihoek is in een kast in 1 van de slaapkamers! Een helemaal op maat gemaakte kast, dat wel. Met een uit te trekken werkblad, dat ik 's avonds terug in de kast schuif en alle rotzooi zit netjes achter gesloten deuren. Ideaal!
  Moet er dringend ook eens over bloggen....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat ben jij ongelooflijk lief! En wat heb ik spijt dat we geen selfie hebben genomen met onze hoeden! Conclusie? We moeten dringen koffie drinken en dit nog eens overdoen op een nazomerse dag ;-). Tot gauw x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel voor jouw reactie!