Een copy paste

Soms zit het zo goed, dat je niet verder moet denken. Dat had ik toen ik de laatste collectie van See you at six zag. Ik viel niet voor de bloemen, maar voor deze strepen in combinatie met het donkergroen. Debora maakte ongeveer deze outfit voor de shoot en ik deed van copy paste. 
Ik naaide een Emmatrui. De strepen op de stof lopen verticaal. 
Uit de groene gabardine naaide ik een rok voor Mona. Ze staat erg leuk met deze lengte. Net over de knie. Ik heb gewoon een elastiek verwerkt in de taille en een volledige stofbreedte gebruikt. Ik had een meter besteld en knipte dus een reepje van de stof. Scrol even naar beneden om te zien wat ik daarmee maakte.
Stoffen See you at six bij Madeline stoffenmadam
patroon Emmatrui
patroonloze rok met elastiek

Van de kleine reep naaide ik een piepklein rokje voor ons nichtje. Tijdens het nieuwjaarsfeestje kon ik haar even fotograferen. Bij peuters moet je razendsnel zijn. De foto's zijn gemaakt met de telefoon in slecht licht. Maar ons nichtje is zo schattig dat je dat vast niet had opgemerkt. 

 De gouden elastiek met oogjes kocht ik bij Wild van Stof, de soldeur. Die hebben een mega aanbod leuke elastieken.

Reacties

 1. Ik vond die combinatie ook top en had exact jouw idee ook. En dat nichtje is echt super schattig! Fijn als er geen restjes zijn als je een stof koopt he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga gewoon van de copy paste doen voor mezelf 🤭

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een top outfit en cute restje voor het nichtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I'm appreciate your writing skill. Please keep on working hard. Thanks
  clipping path service

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel voor jouw reactie!